Årsmöte – sammandrag

Skogens bygdegårdsförening har haft årsmöte på bygdegården i Sidskogen
den 14/2 2016.
Ordförande Stina Kylin hälsade alla välkomna och blev också vald att leda mötet.
Till sekreterare för mötet valdes Lotta Ling. Stina Kylin fortsätter som ordförande i föreningen, Lotta Ling som sekreterare och Anna Österberg som Kassör. Suppleanter och ledamöter fortsätter som förr.

Kallelsen till mötet samt dagordningen upplästes och godkändes. Jonas Blom, Stefan Österberg, Sven Wådell samt Christian Jonsson fortsätter som dansbandskommité. Likaså Jonas Blom, Anders Jonsson, Bosse Lodin och Åke Jonsson för bygg & underhåll.
Turordningslistor för städ, gräsklippning samt snöröjning fungerar bra, alla tar sitt ansvar.

Aktiviteterna under året har avlöst varandra bl.a. 2 off. danser, fisketävling, röjardag med lunch, välbesökt viskväll med lokala förmågor och gästartist Jejja Sundström, Järvsöskogens dag blev succé igen med kolbullar vid dansbanan ,underhållning och hantverks försäljning.
Stor loppis genom hela byn med kaffe och smörgås eller kaffebröd vid bygdegården, sen kom surströmmingen och glödstekt surfisk (fiskad o saltad när isen gått) – mycket populärt. En mycket trevlig älgskiva tillsammans med jaktklubben blev uppskattat när alla bybor fick vara med även  icke jägare.
Gröt lunch 1a advent och sist för året lucia med ett 10-tal små lucior och tomtar samt riktiga tomten med paket till alla barn som gav känslan att nu är julen nära.
Om och tillbyggnad av köket ligger i planeringsstadiet och diverse reparationer ska utföras.
Nu ser vi fram mot våren och går hem med ett fullspäckat

program detta år. Mötet avslutades med kaffe och kanelbullar.

Text: Maj Jonsson. Tel.0730656254.